Urban Golf

Urban Golf is razend populair. Een weekendje weg met vrienden, een vrijgezellenfeestje. Bij ons kan u terecht voor een uitstap op maat.

 UrbanGolf 

Lees artikel uit Knack


Shopping


Greenfeegolf

Golf is Cool

Langzaam maar zeker verdwijnt het elitaire karakter van de golfsport. Golf is de laatste jaren razend populair, dit mede door de prestaties van de Belgische golfers Nicolas Colsaerts, Thomas Pieters en Thomas Detry. 3 spelers op het hoogste niveau van de golfscéne uit een land waar golf ‘nog’ niet zo populair is als elders in Europa is verassend.

Pay as you PLay

Traditionele golfclubs bieden een full membership waarbij je ongelimiteerd kan golfen op de golfbaan van de club van jouw keuze. Je speelt dus in principe steeds op dezelfde golfbaan.

Vaak ontbreekt echter de tijd om optimaal te kunnen genieten van een dergeljke investering. Ondanks je lidmaatschap dien je daarnaast ook nog een Greenfee te betalen als je wilt spelen op de golfbaan van een andere club.

Als je graag op pad gaat met een aantal golfmaten om nieuwe banen te ontdekken, dan is een traditioneel lidmaatschap niet echt een oplossing.

Golf4All biedt een alternatief, namelijk een “Pay as you Play”- formule. Voor slechts 120 per jaar kan je gaan golfen waar je maar wil.

Voor 20 Eurocent per dag heb je toegang tot alle golfbanen in de wereld mits betaling van een zogenaamde GreenFee.

De ideale formule dus voor de occasionele golfer of de gepassioneerde golfer die houdt van het spelen van verschillende banen in Belgie en elders in de wereld.

Op regelmatige basis, zullen we ook deelnemen aan een golfwedstrijd, of eens gaan greenfee spelen voor de gezelligheid.