Maandabonnement

Hieronder practische informatie voor klanten met een maandabonnement of een beurtenkaart. Bij aankomst meld je je aan aan de toog in de sportclub. Het personeel heeft toegang tot de bookingsoftware en kan onmiddelijk checken of je een boeking hebt of niet. Niet binnensluipen aub !

Indien je een boeking maakt voor meerdere personen vermeld het dan in de beschrijving van de boeking als je les boekt vermeld het dan in de beschrijving.

Je kan spelen met je eigen golfballen. Golfballen zijn gratis achter de toog beschikbaar. Na gebruik van de golfsimulator de ballen terug afgeven achter de toog. Hoe je de simulator moet opzetten vind je Hier

De gebruiksaanwijzing van Foresight Sports vindt u op onderstaande link

HIER

Haal meer uit je maandabonnement. Er zijn heel wat youtube video’s beschikbaar op het net die je wegwijs willen maken over de golfswing. Pete Cowen, David Leadbetter en vele anderen.

Youtube channel van David Leadbetter


In clubfitting mode krijg je uiteraard een hele hoop van informatie om hierover meer te weten kan je ook een gratis account aanmaken op Trackman Academy. HIER AANMAKEN

We hebben 2 software modules geïnstalleerd op onze toestellen. Gebruiksaanwijzing en tips & tricks kan je vinden op ondertaande link.

KLIK HIER

Foresight Sports en Golf3D. We raden aan om beide softwaren een te gebruiken.

Opgelet:

Indien er problemen zouden zijn gelieve dan deze dadelijk te melden bij ons via Whatsapp, Telefoon of SMS we proberen indien mogelijk onmiddelijk een gepaste oplossing te zoeken. Opgelet indien er bescherming zou losgekomen zijn en er greenkeeping te doen is probeer het dan zeker te melden.

Hieronder verhelderende filmpjes voor beginners.

Videos van Manoël Willems

Manoël Willems liep al op zeer jonge leeftijd met zijn grootvader Freddy Willems mee op de Limburg Golf & Country Club in Houthalen en toen hij acht jaar was sloeg hij zijn eerste golfballen.

In 2006 won hij de Belgische Order of Merit.

In 2007 maakte hij deel uit van het Belgische team dat in de Interland Holland – België op de Royal Golf Club des Fagnes in Spa het Nederlandse team met 6½ – 2½ versloeg. Hij speelde de foursomes met Laurent Richard, zij versloegen John Boerdonk en Hiddo Uhlenbeck op de laatste hole. Bij de singles won Willems met 4&2 van Robin Swane.

Manöel Willems is professional op LGCC (Limburg Golf & Country Club) in Houthalen. Verder speelt hij op de Belgische Mercedez-Benz Pro Tour.

Grip en Basics

Houding en Positie, rechte rug…

Bewegen met het lichaam.

Draaien vanuit beneden naar boven.

Balance en Ritme