Start to Golf

Langzaam maar zeker verdwijnt het elitaire karakter van het golfen. Golf is de laatste jaren razend populair. Mede door Wii Sports weet iederen ondertussen wat een “birdie”, of een “hole in one” is. De prestaties van onze 3 landgenoten Thomas Pieters, Nicolas Colsaerts, Thomas Detry op de Europese tour halen steeds vaker het nieuws en zo komt deze fantastisch sport in het daglicht. Thomas Pieters en Thomas Detry hebben ons land trouwens in November 2018 een eerste overwinning bezorgd in de World Cup of Golf. Hoe cool is dat ?

Het “Start to golf” initiatief van de Vlaamse Vereniging voor Golf promoot de golfsport en jaarlijks wordt er een ‘Start to Golf’-dag georganiseerd. Iedereen heeft wel een golfer in zijn vriendenkring. Kortom vroeg of laat zal je wel eens met de golfsport in contact komen. Vaak worden er interessante starterspakketten aangeboden om kennis te maken met de golfsport. Na zo een kennismakingspakket, zal je echter moeten overschakelen naar een zogenaamd “full membership”.

Golf is duur ?

De traditionele golfclubs bieden een “fulll membership” aan waar je ongelimiteerd op hun baan kan spelen hetgeen fantastisch is. Voor iemand die deel uitmaakt van de actieve bevolking en ook nog andere sporten beoefend ontbreekt vaak de tijd om optimaal te kunnen genieten van een dergelijke investering. Als je 18 holes wil spelen ben je een 4tal uur onderweg. Indien je trouwens er eens tussenuit bent, aan de kust, de ardennen of elders in Belgie is er wel altijd een golfbaan in de buurt. Ondanks je lidmaatschap in je homeclub, moet je toch nog een “Greenfee” betalen. Met andere woorden, velen vinden dat ze te weinig tijd hebben om lid te worden van een golfclub ondanks hun interesse in deze boeiende sport. Golf4All wil hier op inspelen en een alternatief bieden voor de recreationele golfer die graag her een der een golfbaan wil ontdekken.

Ons pakket omvat de officiële federale golflicentie bij de Belgische Golffederatie (KBGF) én uw volledige handicap administratie gedurende het golfjaar.

We bieden een “Pay as you Play” formule. Met deze forumule heb je toegang tot alle golfbanen in de wereld mits betaling van een “GreenFee”. De ideale formule dus voor de occasionele golfer of de gepassioneerde golfer die houdt van het spelen van verschillende banen in Belgie en elders in de wereld.

Op onze golfsimulators heeft u veel meer feedback over uw slag dan op een traditionele driving range. U mag ook dadelijk de Pebble Beach, of Medinah spelen. Met behulp van technologie, youtube videos etc.. krijg je het golfen onder de knie. Nadat je een aantal uren hebt geoefend ben je klaar voor het behalen van je zogenaamd GVB. Golfvaardigheidsbewijs. Indien je liever opteert om golflessen te nemen, dan kan dat ook uiteraard bij ons. We doen beroep op een Golfpro die samen met jou een ideaal parcours uitwerkt om je GVB te behalen.